Om oss

Vilka är vi?

Club Fitness grundades 2021 som ett familjeägt företag. Tidigare specialiserade vi oss på att leverera högkvalitativa kosttillskott till bra priser. Som sen utvecklades till vårt gym Club Fitness. Vi har idag slagit ihop butiken med kosttillskott och gymmet och driver det under ett och samma bolag. Vi kan därför idag erbjuda det mesta inom hälsa och träning.

Vi har en ultramodernt unisex fitnesscenter med de bästa bekvämligheterna och träningsutrustningen. Vi erbjuder ett brett utbud av träningsredskap för att förbättra uthållighet, styrka och konditionsmål. Club Fitness är ett dynamiskt och mångsidigt gym med en yta om 1 000 m2 uppdelat i olika avdelningar för varje fitnessnivå och olika intressen.

Våra Kärnvärden

Vi strävar efter att ge ett system där alla respekteras och att tillhandahålla en ren och trevlig miljö där alla kan känna sig bekväma. Club Fitness gör det möjligt för alla att träna och uppnå resultat. Från medlemmar till personal som är involverade i gymmet handlar det om att arbeta för det större och bästa. På Club Fitness tolereras inte någon form av diskriminering, trakasserier eller fördomar. Här välkomnar vi alla människor som medlemmar.

Här Finns Vi

Hitta oss inne i Hallunda Centrum i en - 1 000 m2 bred yta. Inom lokalerna finns gym, crossfitgym, en avdelning för gruppträning, omklädningsrum, duschar, bastu och café. Parkering finns tillgänglig för över 100 bilar i köpcentret. Glöm bara inte p-skiva. Vi har videoövervakning dygnet runt, och våra medlemmar är försedda med personliga kort och gratis Wi-Fi.